Welkom op mijn website

Mijn naam is Rita of Riet voor vrienden en bekenden en al heel mijn leven ben ik in gezelschap van honden.

Samen met mijn man Thijs en onze dochter Hilde woon ik in het buitengebied tussen Eindhoven en Weert op de grens van Brabant en Limburg omgeven door bossen en vijvers. Onze woning staat op een ruim perceel van een halve hectare groot. Deze is volledig omheind en ingericht met speelweides en struikgewas voor de honden.

Mijn woonkeuken is heel gezellig met de hondenmanden en trouwe viervoeters die ik graag in een huiselijke omgeving een fijne dag bezorg.

Naast het verzorgen van de honden, en de zorg voor onze bloedhonden www.noseyparkers.nl maak ik graag wandelingen in de omgeving samen met mijn en uw honden. Op een paar honderd meter van ons huis is een grote vijver waar de honden lekker kunnen zwemmen, of modderen.

Graag bied ik uw hond(en) een gezellig weekendverblijf aan en er zijn mogelijkheden voor een plezierige honden vakantie bij mij thuis.

Door de kleinschaligheid met een beperkt maximaal aantal honden kunnen alle honden lekker vrij rondlopen en de hele dag spelen met de andere in de tuin en speelweides. Hierna kunnen ze lekker luieren in hun mand in de keuken.

Sinds ik 10 jaar geleden ben begonnen met speurtraining is dit een grote hobby. Individueel bied ik speurtraining aan voor mensen die graag met hun hond bezig zijn in de natuur. Sinds dit jaar kan dit ook gespecialiseerd voor kinderen en jongeren met mogelijke gedragsproblemen samen met mijn gediplomeerde psychosociale hulphond Guus.

Of Nosey parkers is persoonlijk en kleinschalig, hierdoor kunnen individuele wensen samen worden besproken en wordt het voor uw hond een veilig en vertrouwd tweede thuis!